4.7 stjerner på Facebook
4.7/5

Vores åbningstider i Påsken - gældende fra den 6. april | Læs mere her

olieservice​

Efterfyldning af olie eller olieservice

Har du en ældre bil, som du ikke længere vil servicere fuldkommen efter fabrikkensforeskrifter, eller ønsker du blot et lille olie service mellem fabrikkens foreskrevne service?

HYPPIGE OLIESKIFT FORLÆNGER DIN MOTORS LEVETID
Det er vigtigt at du anvender den motorolie, som passer til netop din bil. Biler er idag udstyret med en masse systemer, som skal minimerer forurening bl.a. EGR systemer, partikelfilter systemer og katalysator systemer mv. Hvis der anvendes forkert motorolie, eller du kører på gammel, opslidt motorolie, kan dette forsage skade på de nævnte systemer eller på motoren generelt – dette sker ofte som følge af at systemerne soder til.

Når man skifter olie bør man også altid skifte oliefilteret. Et oliefilter er ikke beregnet til at holde længere end intervallet for et olieskift.

Kører man få km og mange korte ture vil olien hurtigere blive slidt og miste sin smøreevne og det kan derfor være en god ide at lave et olieskift ind imellem bilens faste intervaller, hvis man kører mange små ture og har en bil, der ifølge producenten kører langt i mellem serviceeftersynene.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Christian på 40713000. Der findes ingen dumme spørgsmål og hos os er gode råd gratis!

BASIS SERVICE

- INKL. OP TIL 4 LITER OLIE OG OLIEFILTER
FRA BARE
kr 1.295
  • Skift af olie
  • Skift af oliefilter
  • Visuel kontrol af bilens funktioner
  • Aflæsning af fejlkoder
  • Nulstilling af serviceindikator
  • Efterfyldning af sprinklervæske
Populær

VELKOMMEN HOS

JL AUTO – Dit lokale bilhus i Skanderborg

Åbningstider

Påske

Værkstedet har lukket fra den 6. marts til den 10: marts

Salgsafdelingen har åbent alle dage dage i Påsken efter aftale. Du kan ringe på telefonnummeret: +45 4071 3000 eller skrive her 

Book prøvetur

Beregn byttepris