4.7 stjerner på Facebook
4.7/5

Vores åbningstider i Påsken - gældende fra den 6. april | Læs mere her

Mekanisk værksted

Vi tilbyder blandt andet følgende værkstedsarbejde

Hos JL Auto er vi specialister i fejlfinding og reparationer af biler – uanset mærket. Vi videreuddanner løbende vores mekanikere, så de holder sig up-to-date på deres individuelle fagområder. Så hvis din bil trænger til en reparation, siger underlige lyde eller en servicelampe lyser – så kan du trygt aflevere din bil hos JL Auto. Vi sørger altid for, at din bil bevarer fabriksgarantien med godkendte reservedele i høj kvalitet.

Hos JL Auto tilbyder vi gratis lånebiler til alle vores kunder, imens deres eget køretøj bliver repareret. På den måde kan du trygt forsætte din hverdag ubesværet, uden at skulle tænke på hvordan du kommer rundt.

Book en tid til reparation i vores bookingsystem, giv os et kald eller send os en mail. Vi sidder altid klar med kompetent rådgivning, så du kan komme nemt og hurtigt videre i processen.

Det er vigtigt, at din bil bliver holdt vedlige med serviceeftersyn med jævne mellemrum. På den måde sikrer du, at dit køretøj kører sikkert på vejene, og at elektronikken og mekanikken under motorhjelmen virker, som den skal. Hos JL Auto sørger vi altid for, at dit køretøj bliver tjekket grundigt igennem, og vi sørger samtidig for at udskifte relevante elementer som motorolie, tændrør, olie, brændstof- og pollenfilter.

Vi sikrer os altid, at din bil bliver serviceret korrekt efter bilfabrikantens servicebog, og vi sørger for at gå bilens liste igennem slavisk, så din bil er så god som ny.

JL Auto i Skanderborg er et autoriseret autoværksted og specialist i service og syn af stort set alle bilmærker. Med service fra JL Auto sikrer du, at din bil bevarer fabriksgarantien, da vi altid bruger godkendte reservedele af høj kvalitet.

Er det ved at være tid til et serviceeftersyn af dit køretøj, så book en tid i vores bookingsystem, eller tag fat i os på mail eller via telefon. Vi sørger for at have din bil køreklar igen på ingen tid.  

Læs mere her

Trænger dine dæk til at blive skiftet? Er det på tide at få skiftet til vinterdæk eller sommerdæk, eller er dine dæk ved at være så nedslidte, at de ikke længere lever op til lovkravene?

Hos JL Auto er vi eksperter i dækskifte og kan sikkert rådgive dig om, hvad for nogle dæk du skal vælge. Vi kan desuden stå for dit næste dæksskifte samt opbevaring af dine øvrige dæk.

Læs mere her

Fejlsøgning kan ofte være et tidskrævende og dyrt emne hos mange automekanikere. Nyere biler er spækket med elektronik, og der er derfor mange forskellige parametre, som skal medregnes, hvis man skal udbedre fejlen. Hos JL Auto er vi eksperter i fejlsøgning og kan foretage en effektiv og hurtig fejlsøgning på alle bilmærker og modeller.

Vi sørger altid for at have de seneste værktøjer og redskaber, så vi effektivt kan lokalisere fejlen på dit køretøj og hjælpe dig hurtigt, billigt og sikkert videre på vejen igen.

Læs mere her

Affjedring og støddæmpere slides som så mange andre komponenter i din bil ned over tid. Når det sker, forværres komforten, og sikkerheden ved kørsel forringes. Derfor er det vigtigt, at du fra tid til anden får tjekket og serviceret affjedringen i dit køretøj. Hos JL Auto er vi specialister i servicere affjedringen i bilens undervogn på stort set alle bilmærker og modeller.

Driller din bils affjedring, kan du dermed trygt aflevere din bil hos os, og så sørger vi for at reparere eller udskifte affjedring hvis nødvendigt, så du hurtigt er tilbage på vejen igen.

Læs mere her

Et bilbatteri holder i gennemsnit mellem 6-7 år, herefter er der stor sandsynlighed for, at batteriet trænger til skift og skal erstattes med et nyt bilbatteri.

Hos JL Auto anbefaler vi, at du løbende får tjekket op på batteriets helbred, da vi ofte ser, at der indtræder slitage allerede efter et par år. Hos JL Auto er vi specialister i service og skift af bilbatterier og kan hjælpe dig sikkert videre, hvis du har brug for et nyt batteri af høj kvalitet til dit køretøj. Oplever du problemer med dit batteri, så er vi ikke længere end et opkald væk. Vi kan identificere fejlen og hjælpe dig hurtigt videre.

Læs mere her

Skal din bil snart til syn? Hos JL Auto er vi specialister i at få dit køretøj i perfekt stand, så det går gennem syn uden problemer. Under en klargøring til syn ved JL Auto gennemgår vi hyppige fejl ved køretøjer som lys, bremser, dæk og styretøj.

Vores dygtige mekanikere er hurtige til at udbedre og identificere små og store fejl på dit køretøj og sikrer dig en hurtig klargøring, så du slipper så omkostningsfrit som muligt igennem dit syn.

Læs mere her

Olie er vigtigt for din bils motor, og et jævnligt skift af bilens motorolie og oliefilter er essentielt for motorens helbred. Der er stor forskel på, hvad for en motorolie der passer på dit køretøj og dine kørerrutiner alt afhængigt af, om du ofte kører lange eller korte ture i din bil.

Hos JL Auto har vi specialiseret os i at udføre olieservice på din bil, og vi tilpasser olien til dit køretøj efter dine kørerrutiner, så du får mest ud af dine kroner.

Læs mere her

Styretøj og sporing på din bil er uhyre vigtigt at holde i stand for din og andres sikkerhed i trafikken. Hvis du oplever problemer, for eksempel at dit køretøj trækker en smule til den ene side, at rattet ikke stemmer overens med kørselsretningen eller at din dæk bliver hurtigt slidte. Så er det ved at være tid til service af styretøj og sporing.

Hos JL Auto får vores dygtige mekanikere dig hurtigt videre og finder og fikser fejlen, så du kan være tilbage på landevejene hurtigst muligt.

Læs mere her

Aircondition og klimanlæg mister ofte styrke over tid. Derfor er det en god idé hele tiden at holde systemet ved lige, så du undgår at skulle bruge mange penge på en reparation efter lang tid.

Vores dygtige mekanikere hos JL Auto er eksperter i vedligeholdelse og reparation af aircondition og klimaanlæg. Så oplever du problemer med dit køretøj, aircondition eller klimaanlæg, så book en tid i dag, eller giv os et kald.

Læs mere her

Ligesom så mange andre komponenter i et køretøj bliver tandrem og kæde slidt over tiden. Det er derfor vigtigt, at man med jævne mellemrum får tjekket op på bilens tandrem og kædens helbred, så man undgår en dyr reparation, hvis uheldet en dag er ude.

Hos JL Auto har vi fagfolkene til at hjælpe dig hurtigt og sikkert videre, hvis du oplever problemer med dit køretøjs tandrem eller kæde. Book en tid i dag, eller kontakt os på telefon eller mail.

Læs mere her

Har du en dieselbil, bør du undersøge, hvorvidt den har et partikelfilter. Biler fra 2011 og frem har et fabriksmonteret partikelfilter. Er din bil fra før 2011, bør du overveje at få eftermonteret et partikelfilter. Det er indført et lovkrav om partikelfilter på blandt andet varebiler, hvis de vil køre i byer med miljøzoner. Har din bil ikke fået eftermonteret et partikelfilter, risikerer du at få en bøde. Har du allerede et partikelfilter, bør du holde øje med DPF-lampen i bilen, da dette kan indikere, hvorvidt filteret trænger til at blive skiftet.

Hos JL Auto har vi mange årserfaring med montering og skiftning af partikelfilter, så har du spørgsmål til montering eller skift, er du mere end velkommen til at kontakte os i dag på telefon eller mail.  Du kan også booke en tid direkte via vores hjemmeside.

Læs mere her

Hvis du har en turbo i din bil, er det vigtigt at sørge for, at din bils olie ikke bliver nedbrudt og bliver til olieslam. Olieslam stopper systemet, hvilket din turbo kan tage skade af. Hos JL Auto har vores professionelle fagfolk mange års erfaring med turboer.

Trænger din motor til et tjek, eller ønsker du at få på- eller afmonteret turbo, står vi klar til at hjælpe. Book en tid på vores hjemmeside, eller ring direkte til vores værksted.  

Læs mere her

Noget af det vigtigste i din bil, når det kommer til din egen og andres sikkerhed, er bremserne og bremseklodserne. Normalt bør du overveje at få skiftet bremseklodser for hver 60.000 til 100.000 km. Derfor anbefaler vi at få tjekket dine bremseklodser og bremseskiver, alt efter hvor langt og ofte du køre. Oplever du lyde eller problemer med din bil, når du bremser, bør du få tjekket din bil.

Hos JL Auto får du et fuldt tjek af dine bremser og evt. skifte eller reparation efter behov. Book en tid online i dag, eller kontakt os direkte via tlf. eller mail.

Læs mere her

Koblingen kan, som så mange andre dele i dit køretøj, blive slidt over tid. Koblingen har ikke noget fastsat antal kilometer, før den skal skiftes. Derfor er det oftest op til dig at holde øje med tegn eller lyde, der kan indikere, at der kunne være problemer med koblingen. Hvis du er i tvivl, eller din bil giver tegn på problemer, anbefaler vi, at du får bilen tjekket.

Skulle uheldet være ude, kan du booke en tid online i dag, eller kontakte os direkte på telefon eller mail. Vi hjælper gerne og har mange års erfaring med koblinger og udskiftning heraf.

Læs mere her

Overvejer du at få monteret et anhængertræk på din bil?

Så kontakt JL Auto, vi hjælper med montering og valg af dit anhængertræk. Alle biler er forskellige, og derfor er der også forskellige typer anhængertræk.

Vi bestiller og monterer gerne anhængertræk på din bil. Kontakt os i dag online eller direkte via telefon og mail.

Læs mere her

Oplever du problemer med din bil? Så kig forbi JL Auto. Vores professionelle mekanikere har erfaring med alle typer og mærker. Vi fejlfinder gerne på din bil, så du hurtigt bliver godt kørende igen.

Book en tid direkte på vores hjemmeside, eller kontakt os på telefon eller mail.

Læs mere her

TID TIL ET HJULSKIFT?

Hvad end du står overfor et sæsonskift af dine hjul, nedslidte dæk eller din bil er punkteret, kan du altid få en hurtig betjening og god pris hos os.​

VELKOMMEN HOS

JL AUTO – Dit lokale bilhus i Skanderborg

Åbningstider

Påske

Værkstedet har lukket fra den 6. marts til den 10: marts

Salgsafdelingen har åbent alle dage dage i Påsken efter aftale. Du kan ringe på telefonnummeret: +45 4071 3000 eller skrive her 

Book prøvetur

Beregn byttepris