4.7 stjerner på Facebook
4.7/5

Vi har lukket mellem Jul og Nytår.

EUNIQ6 SUV

- MEGET STØRRE END KONKURRENTERNE

Snart kommer den elektriske Maxus Euniq6 SUV til Danmark! Med et bagagerum der kan rumme 754 liter, er det den perfekte familiebil. Maxus Euniq6 SUV kommer fra en af verdens største bilproducenter. Du kan forhåndsbestille bilen allerede nu!

*De viste billeder er med ekstraudstyr

MAX AF ALT

Euniq6 er en stor, elektrisk SUV, designet til både hverdag og længere ture.

Den nye Euniq6 SUV har det man forventer af en SUV. Max komfort, max udstyr, max rækkevidde og max bagageplads! En stor elektrisk SUV – max elbil for pengene. Rækkevidde WLTP kombi/urban op til 354 km/452 km.

MAX UDSTYR

Euniq6 leveres med en stor udstyrspakke inkluderet i prisen. Udstyrspakken byder blandt andet på Apple Carplay, et stort elektrisk panorama soltag, atmosfærelys i 64 forskellige farver, trådløs mobilopladning, Keyless GO, 6-vejs elektronisk justering af førersædet og sort læderinteriør.

Bilen byder også på en lang række sikkerhedsfunktioner og førerassistentsystemer som giver sikker kørsel. Den leveres blandt andet med Adaptive Cruise Control, 360° parkeringskamera, Lane Change Assist, blindvinkelsadvarsel, automatisk nødbremsesystem, parkeringssensor foran og bag, elektronisk stabilitetskontrol og en række andre funktioner.

MAX STØRRELSE

Med Euniq6 får du en gigantisk SUV med plads til alt du behøver – og lidt til!
Udvendig måler bilen 4735mm lang, 1860mm bred og 1736mm høj.  Bilen har en akselafstand på 2760mm og en frihøjde på 190mm.

Indvendig får du klassens største bagagerum på hele 754 liter, og pladsmangel vil derfor aldrig være en bekymring.

Både førerpladsen og den øvrige kabine byder på meget plads og masser af rummelighed, som giver god benplads og loftshøjde til både chauffør og passagerer.

Book en prøvetur    VELKOMMEN HOS

    JL AUTO – Dit lokale bilhus i Skanderborg

    Book prøvetur

    Beregn byttepris