Leasing Guide

Leasing hos JL Auto

Hos JL Auto har vi specialiseret os i nyere brugte biler. Det har vi gjort fordi, de giver dig mest komfort, kvalitet og sikkerhed for pengene. Vi brænder med andre ord for brugte biler. Og vi synes, at vores kunder fortjener, at få en bil, der føles som ny, men hvor tidligere ejer, har været så flink, at tage bilens første store afskrivning. Det sparer nemlig dig for rigtig mange penge uanset om du vælger at købe eller lease din nye (brugte) bil.

Leasing kan været et rigtig godt alternativ til at købe en bil, men det kan være en jungle at finde rundt i de mange forskellige leasingformer og beregningsmetoder. Vi har forsøgt at gøre det lidt lettere at overskue med denne leasing-guide.

Hvorfor leasing?

Leasing rummer mange fordele, men det er ikke for alle. Om det kan betale sig afhænger nemlig af flere forskellige ting bl.a. din økonomi, dit kørselsbehov og din trang til at skifte bil.

PRIVAT-LEASING
For dig der ønsker at lease drømmebilen til privatbrug.

ERHVERVS-LEASING
For dig, der ønsker at lease drømmebilen gennem dit firma og derved spare momsen.

SPLIT-LEASING
For dig, der ønsker at bruge drømmebilen både til privat og erhverv.

Fordele ved leasing

LAVERE UDBETALING

INGEN KILOMETER BEGRÆNSNING

MULIGHED FOR OFTERE AT SKIFTE BIL

LÆKRE BILER TIL LAVERE PRISER

FLEKSIBEL AFTALE

BUDGET SIKKERHED

Operationel Leasing

Operationel leasing er for dig, der ønsker komplet budget-sikkerhed. Her indestår leasing-selskabet nemlig for bilens restværdi – du har dermed hverken risikoen eller gevinsten, hvis bilen viser sig at mere eller mindre værd, når leasing aftalen udløber.

Ved denne type aftale er det vigtig, at du kender dit kørselsbehov – det kan nemlig blive dyrt i overkørte kilometer, hvis det viser sig, at du kører mere end forventet.

Du skal desuden ved denne type leasing tilbagelevere bilen i samme stand, som da du overtog den, dog med undtagelse af almindeligt slid, som må forventes i forhold til de aftale kilometer. Kræver bilen mere end almindelig klargøring ved tilbagelevering, vil omkostningerne til udbedring blive opkrævet af dig.

Finansiel Leasing

Finansiel leasing er for dig, der ønsker at ‘finansiere’ drømmebilen til den laveste mulige omkostning og kapital binding.

På en finansiel leasing har du et større ansvar i bilen idet, du selv indestår for bilens restværdi. Du skal efter endt leasing selv anvise en køber (3. part), men kontra et almindelig køb, har du på denne måde mulighed for at sælge bilen til en køber i hele Europa, bilen kan re-leases eller bygges om til VAN/ Personbil osv.
Mulighederne er mange og gevinsten er din, hvis din bil viser sig at være mere værd end forventet – samtidig er tabet ligeledes dit, hvis bilen er mindre værd end forventet.

Det er naturligvis i vores interesse at have tilfredse kunder, derfor gør vi meget ud af at rådgive dig omkring en realistisk restværdi.

Er du i tvivl om, hvilken leasingaftale, der er bedst for for dig, er du velkommen til at kontakte os for rådgivning herom.

VELKOMMEN HOS

JL AUTO – Dit lokale bilhus i Skanderborg