4.7 stjerner på Facebook
4.7/5

Vores åbningstider i Påsken - gældende fra den 6. marts | Læs mere her

maxus Euniq5 Van

MAXUS EUNIQ5 VAN - ELEKTRISK VAREBIL MED PERSONBILSKOMFORT!

Maxus Euniq5 Van er en 100% elektrisk varebil med rigtig god komfort og et varerum der kan rumme 2286 liter. Eftersom at denne el-varebil er en ombygget version af Maxus Euniq5 MPV, har man bevaret kupeens rummelighed, som giver dig god komfort bag rettet. I tillæg leveres den med moderne teknologi og en imponerende udstyrsliste, bl.a. Apple Carplay, panorama soltag, trådløs mobilladning samt lædersæder.

RÆKKEVIDDE OG OPLADNING

Euniq5 VAN Bilen kan fås med en batterikapacitet på 52,5 kWt eller 70 kWt. Med et 70 kWt batteri, har bilen en rækkevidde på op til 360/437 km* (WLTP kombi/urban)

Vælger du batterikapacitet på 52,5 kWt, vil bilen lade fra 30%-80% på ca. 45. Vælger du batterikapasitet på 70 kWt, vil bilen lade fra 30%-80% på ca. 35 min.

Alle køretøjer fra Maxus har mulighed for hurtiglader med CCS-standarden. Nødladeren som følger med fra Maxus kan trække maksimalt 6A fra stikkontakten.

 

*Rækkevidde påvirkes af mange variabler som køremønster, temperatur, lufttryk i hjulene og mere. Opgivet rækkevidde er baseret på WLTP målinger.

Book en prøvetur    [text form_id id:form_id “Book prøvetur” class:hidden class:ca-hidden class:d-none]

    Book prøvetur

    Beregn byttepris