4.7 stjerner på Facebook
4.7/5

Vi har lukket mellem Jul og Nytår.

E-DELIVER 9

MAKSIMAL PLADS. MAKSIMAL KOMFORT.

Stor plads til last og god komfort for chaufføren – dette er blandt de store styrker i den elektriske Maxus e-Deliver 9.

e-Deliver 9 imponerer selv den mest kritiske chauffør med sin gennemtænkte ergonomi, god komfort og høj kvalitetsudførelse. Når man kører rundt i en Maxus e-Deliver 9, får man følelsen af at sidde i en moderne personbil, og ikke i en varebil.

Maxus e-Deliver 9 er også ekstremt praktisk og tilbyder den plads du forventer af en varebil. Du kan få bilen med et varerum på 9,7m³ eller 11 m³ og med en maksimal lastekapacitet på optil 1200 kg. Udover bagdørene på bilen, kan du også laste varer gennem højre skydedør og med mulighed for en venstre skydedør.

e-Deliver 9 har en rækkevidde på optil 353 km* (WLTP by).

E-DELIVER 9

e-Deliver 9 fås også som N2 og dermed en totalvægt på optil 4050 kg.

Varerummet er hele 13 m³ og med en batteristørrelse på 88,55 kWt.

Modellen er ekstremt praktisk og har en nyttelast på optil 1350 kg.

e-Deliver 9 (N2) har en rækkevidde på op til 332 km* (WLTP by).

RÆKKEVIDDE OG OPLADNING

e-Deliver 9 har en en klasseledende rækkevidde på optil 353 km* (WLTP by). 

e-Deliver 9 har tre batteristørrelser du kan vælge imellem: 51,5 kWt, 72 kWt eller 88,55 kWt. 

Vælger du batterikapacitet på 51,5 kWt eller 72 kWt, vil bilen lade fra 20%-80% på 36 min. Vælger du batteripakken med 88,55 kWt vil bilen lade fra 20%-80% på 42 min. 

*Rækkevidde påvirkes af mange variabler som køremønster, temperatur, lufttryk i hjulene og mere. Opgivet rækkevidde er baseret på WLTP målinge

E-DELIVER 9 CHASSIS - FLEKSIBEL PLATFORM

Den helelektriske e-Deliver 9 Chassis udgør en fleksibel platform med mulighed for flere forskellige specialtilpasninger herunder boks, lift og lad.
e-Deliver 9 Chassis opbygges i samarbejde med Plagborg og bygges af solidt og let materiale for optimering af køretøjets nyttelast. e-Deliver 9 Chassis har en fremragende siddekomfort og en relevant og tidssvarende udstyrsliste. 204 HK og lydløs.

Bilen fås i to længder med en totalvægt på optil 4050 kg. Uden opbygning har den en nyttelast på optil 1970 kg og et batteri på 65kWt der understøttes af 8 års garanti.

Book en prøvetur



    [text form_id id:form_id “Book prøvetur” class:hidden class:ca-hidden class:d-none]

    VELKOMMEN HOS

    JL AUTO – Dit lokale bilhus i Skanderborg

    Book prøvetur

    Beregn byttepris