4.7 stjerner på Facebook
4.7/5

Vi har lukket mellem Jul og Nytår.

e-deliver 3

UDFORSK DIN NYE EL-VAREBIL

Maxus e-Deliver 3, verdens første el-varebil, er konstrueret som en elbil helt fra bunden af, den er ikke en ombygget diesel- eller benzinbil. Derfor har man sparet hele 200 kg på konstruktionen, noget som giver rigtig høj nyttelast.

e-Deliver 3 kassevogn findes i to forskellige længder og som chassis, med varerumsvolume på 4,8m³ og 6,3m³, og optil 1.000 kg nyttelast. Batteripakker på 35 kWt og 52,5 kWt giver banebrydende rækkevidde.

e-deliver 3 fås nu også som chassis og kan leveres med flere forskellige specialtilpasninger.

RÆKKEVIDDE OG FORBRUG

Maxus e-Deliver 3 har en klasseledende rækkevidde på optil 344 km* (WLTP urban), afhængig af hvilken batteristørrelse og længde du vælger på bilen.

Du kan vælge mellem to køremodis – normal og øko. I tillæg kan du også vælge mellem tre energiindvindingssniveauer – let, middel og stærk. Dermed bestemmer du selv hvor økonomisk du ønsker at køre, og hvor meget energi du vil genoplade når du motorbremser.

*Rækkevidde påvirkes af mange variabler som køremønster, temperatur, lufttryk i hjulene og mere. Opgivet rækkevidde er baseret på WLTP målinger. 

OPLADNING

Du kan vælge mellem to batteristørrelser – 35 kWt og 52,5 kWt. Når du lader via en ladeboks kan du på sikker vis lade fra 0-100% på ca. 9,5/5,3 t på modellen med 35 kWt-batteri og ca. 14/8 t for 52,5 kWt-batteriet.

Med en hurtiglader (DC) reduceres ladetiden til kun 45 minutter. (0-80%)

 

NU KOMMER E-DELIVER 3 SOM CHASSIS!

Maxus har Danmarks bredeste udvalg af el-varebiler, og udvider nu sortimentet med e-Deliver 3 chassis. Den helelektriske e-Deliver 3 er en svært fleksibel platform, og kan leveres med flere forskellige spesialtilpasninger, deriblant planbil. Vi bygger e-Deliver 3 om i samarbejde med lokale ombyggere, som bruger solid og let materiale for at optimalisere køretøjets nyttelast.

e-Deliver 3 chassis kommer med en batteripakke på 50,2 kWt og kan klare 1.095 kg. nyttelast.

Tag kontakt til din nærmeste Maxus-forhandler for at skræddersy din bil.

Book en prøvetur    VELKOMMEN HOS

    JL AUTO – Dit lokale bilhus i Skanderborg

    Book prøvetur

    Beregn byttepris